אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • כף שמרים
  • כף סוכר
  • חצי כף מלח
  • כוס מים חמימים
  • מתחילים ללוש
  • ובהדרגה מוסיפים
  • כוס נוספת של
  • מים חמימים
  • לאחר כ5 דקות
  • מוסיפים
  • 2 כפות שמן
  • ולשים
  • כ3 דקות נוספות
  • מנוחה כשעה
  • לשים את
  • הבצק שוב
  • מנוחה נוספת
  • כחצי שעה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מחבת.


  • 2

    מכינים צלחת עמוקה .


  • 3

    עם מים.


  • 4

    מרטיבים את הידים.


  • 5

    קורצים מהבצק.


  • 6

    כדור ופותחים עם.


  • 7

    הידים הרטובות.


  • 8

    מכל הצדדים.


  • 9

    לצורת פיתה.


  • 10

    שמים במחבת.


  • 11

    לאחר שצד אחד .


  • 12

    להפוך לצד השני.


  • 13

    כהפיתה מוכנה.


  • 14

    להוציא למגבת.


  • 15

    ולכסות.


  • 16

    באותה דרך.


  • 17

    להכין את כל הפיתות.


1

מחממים מחבת.


2

מכינים צלחת עמוקה .


3

עם מים.


4

מרטיבים את הידים.


5

קורצים מהבצק.


6

כדור ופותחים עם.


7

הידים הרטובות.


8

מכל הצדדים.


9

לצורת פיתה.


10

שמים במחבת.


11

לאחר שצד אחד .


12

להפוך לצד השני.


13

כהפיתה מוכנה.


14

להוציא למגבת.


15

ולכסות.


16

באותה דרך.


17

להכין את כל הפיתות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים