הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחלות ענבי הגפן בפעם הראשונה שהכנתי אותן , הכנתי לחברה יקרה. יהי רצון שיתקבלו תפילותיה ותזכה לצאצאים ולנחת מרובה .
במיקסר עם וו לישה או בידיים ,לשים את כל החומרים ,כ10 דקות לבצק חלק ואחיד . מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח כשעה ( תלוי בעונה בחורף מפאת הקור הבצק תופח לאט יותר בקיץ תופח מהר יותר בשל החום)..
מורידים נפח , מתפיחים פעם שניה( לא חובה)..
מחממים תנור ל180 מעלות..
יוצרים את אשכול הענבים מכדורים ומניחים אותם בצורת משולש. משטחים כדור אחד וגוזרים ליצירת העלה . .
מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חמניה את העלים ובשומשום את האשכולות. מתפיחים בתבנית כ20 דקות עד חצי שעה ואופים בחום בינוני. .
לאחר האפיה מומלץ להניח את החלות להתקרר על רשת . בתאבון ובהצלחה🙏❤️ מדי. .