אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

226
צפיות

פיתות בסגנון אבולעפיה

המתכון של
פיתות בסגנון אבולעפיה

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מחממים תנור ל220 מעלות
  • הבצק..
  • חצי קג' קמח
  • 2 כפות סוכר
  • כפית מלח
  • כוס ורבע מים חמימים
  • ללוש כ10 דקןת
  • ביידים משומנות לעטוף את הבצק
  • לעטוף בשקית
  • מנוחה 10 עד 15 דקות
  • להוריד למישטח
  • לחלק לכדורים(10)
  • לכסות במגבת ל 10 דקות
אופן ההכנה
  • 0

    מעבירים את התנור למצב גריל.


  • 1

    מקמחים תבנית.


  • 2

    מרדדים כל כדור לצורת פיתה.


  • 3

    אפשר ביד ואפשר במערוך.


  • 4

    להכניס לתנור 4 דקות עד 8.


  • 5

    עד שהפיתות מתנפחות.


  • 6

    ומקבלות גוון חום.


  • 7

    ( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר).


  • 8

    כשהן מתקררות.


  • 9

    אפשר לאכול.


0

מעבירים את התנור למצב גריל.


1

מקמחים תבנית.


2

מרדדים כל כדור לצורת פיתה.


3

אפשר ביד ואפשר במערוך.


4

להכניס לתנור 4 דקות עד 8.


5

עד שהפיתות מתנפחות.


6

ומקבלות גוון חום.


7

( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר).


8

כשהן מתקררות.


9

אפשר לאכול.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים