לןגן

פיתות בסגנון אבולעפיה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 15:23
פיתות בסגנון אבולעפיה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים את התנור למצב גריל

  2. מקמחים תבנית

  3. מרדדים כל כדור לצורת פיתה

  4. אפשר ביד ואפשר במערוך

  5. להכניס לתנור 4 דקות עד 8

  6. עד שהפיתות מתנפחות

  7. ומקבלות גוון חום

  8. ( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר)

  9. כשהן מתקררות

  10. אפשר לאכול