אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

494
צפיות

בייגל ירושלמי

המתכון של
בייגל ירושלמי

בייגל ירושלמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3.5 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות מים פושרים
  • כף שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    לשים את השמרים והסוכר בחצי כוס מים , לערבב.


  • 1

    בינתיים לערבל קמח, מלח ושמן זית.


  • 2

    להוסיף את השמרים ואז את שארית הבית וללוש 7 דקות.


  • 3

    להתפיח שעה.


  • 4

    להכין מגש עם שומשום,קצח, זעתר מה שאוהבים וקערת מים.


  • 5

    לחלק את הבצק לכל כדורים , לפתוח אותם בידיים, לטבול במים ואז בשומשום.


  • 6

    להתפיח 20 דקות.


  • 7

    לתנור 190 מעלות כ20 דקות.


  • 8

    כיוצר למרוח מעט שמן זית.


0

לשים את השמרים והסוכר בחצי כוס מים , לערבב.


1

בינתיים לערבל קמח, מלח ושמן זית.


2

להוסיף את השמרים ואז את שארית הבית וללוש 7 דקות.


3

להתפיח שעה.


4

להכין מגש עם שומשום,קצח, זעתר מה שאוהבים וקערת מים.


5

לחלק את הבצק לכל כדורים , לפתוח אותם בידיים, לטבול במים ואז בשומשום.


6

להתפיח 20 דקות.


7

לתנור 190 מעלות כ20 דקות.


8

כיוצר למרוח מעט שמן זית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים