תקציר המתכון: בייגל ירושלמי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשים את השמרים והסוכר בחצי כוס מים , לערבב
בינתיים לערבל קמח, מלח ושמן זית
להוסיף את השמרים ואז את שארית הבית וללוש 7 דקות
להתפיח שעה
להכין מגש עם שומשום,קצח, זעתר מה שאוהבים וקערת מים
לחלק את הבצק לכל כדורים , לפתוח אותם בידיים, לטבול במים ואז בשומשום
להתפיח 20 דקות
לתנור 190 מעלות כ20 דקות
כיוצר למרוח מעט שמן זית