לןגן

בייגל ירושלמי

מאת: סוזי מארק, פורסם: 02/10/2020 | 09:51
בייגל ירושלמי

תקציר המתכון: בייגל ירושלמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את השמרים והסוכר בחצי כוס מים , לערבב

  2. בינתיים לערבל קמח, מלח ושמן זית

  3. להוסיף את השמרים ואז את שארית הבית וללוש 7 דקות

  4. להתפיח שעה

  5. להכין מגש עם שומשום,קצח, זעתר מה שאוהבים וקערת מים

  6. לחלק את הבצק לכל כדורים , לפתוח אותם בידיים, לטבול במים ואז בשומשום

  7. להתפיח 20 דקות

  8. לתנור 190 מעלות כ20 דקות

  9. כיוצר למרוח מעט שמן זית