בקערה שמים חלב מים שמרים וסוכר ומערבבים מוסיפים שמן קמח בהדרגה מלח ולשים לבצק רך וגמיש,.
2
מכסים ושמים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
3
לשים מעט את הבצק בצורת קיפולים מחלקים את הבצק לכדורים ל-10 כדורים משטחים כל כדור מניחים גבינה באמצע וסוגרים לצורה של לחמניה עגולה..
4
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טובלים את הלחמניות עם חלבון ביצה ושומשום קלוי ומסדרים בתבנית עגולה אופים בתנור בחום 180 מעלות עד שהלחמניות מקבלות צבע חום זהוב..
1
בקערה שמים חלב מים שמרים וסוכר ומערבבים מוסיפים שמן קמח בהדרגה מלח ולשים לבצק רך וגמיש,.
2
מכסים ושמים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
3
לשים מעט את הבצק בצורת קיפולים מחלקים את הבצק לכדורים ל-10 כדורים משטחים כל כדור מניחים גבינה באמצע וסוגרים לצורה של לחמניה עגולה..
4
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טובלים את הלחמניות עם חלבון ביצה ושומשום קלוי ומסדרים בתבנית עגולה אופים בתנור בחום 180 מעלות עד שהלחמניות מקבלות צבע חום זהוב..