לןגן

לחמניות ממולאות בגבינה צהובה וגבינה בולגרית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 01/10/2020 | 19:49
לחמניות ממולאות בגבינה צהובה וגבינה בולגרית

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים חלב מים שמרים וסוכר ומערבבים מוסיפים שמן קמח בהדרגה מלח ולשים לבצק רך וגמיש,

  2. מכסים ושמים לתפיחה עד להגדלת הנפח.

  3. לשים מעט את הבצק בצורת קיפולים מחלקים את הבצק לכדורים ל-10 כדורים משטחים כל כדור מניחים גבינה באמצע וסוגרים לצורה של לחמניה עגולה.

  4. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טובלים את הלחמניות עם חלבון ביצה ושומשום קלוי ומסדרים בתבנית עגולה אופים בתנור בחום 180 מעלות עד שהלחמניות מקבלות צבע חום זהוב.