ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
1/4 כוס סוכר (אם רוצים חלה מתוקה יש לשים חצי סוכר)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את הקמח שמרים וסוכר ומוסיפים את השמן.
-
2
את המים מוסיפים בהדרגה (לא בטוח שנצטרך בכל הכמות).
-
3
לבסוף מוסיפים את המלח.
-
4
לשים במשך 5 דק'.
-
5
ושמים להתפחה להכפלת הנפח לפחות פעמיים.
-
6
להוציא את האוויר ולשים עוד 2 דק'.
-
7
מעצבים את החלה איך שרוצים ומניחים לנוח עוד חצי שעה.
-
8
לאחר מכך טורפים ביצה ומברישים על החלו.
-
9
מפזרים סומסום .
-
10
ואופים למשך 20 דק' בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
-
11
לאחר האפייה יש לשים על החלות מגבת לחה.
1
מערבבים את הקמח שמרים וסוכר ומוסיפים את השמן.
2
את המים מוסיפים בהדרגה (לא בטוח שנצטרך בכל הכמות).
3
לבסוף מוסיפים את המלח.
4
לשים במשך 5 דק'.
5
ושמים להתפחה להכפלת הנפח לפחות פעמיים.
6
להוציא את האוויר ולשים עוד 2 דק'.
7
מעצבים את החלה איך שרוצים ומניחים לנוח עוד חצי שעה.
8
לאחר מכך טורפים ביצה ומברישים על החלו.
9
מפזרים סומסום .
10
ואופים למשך 20 דק' בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
11
לאחר האפייה יש לשים על החלות מגבת לחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים