לןגן

חלות

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 25/09/2020 | 16:38
חלות

תקציר המתכון: מתכון לחלות הכי קל גם למתחילות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח שמרים וסוכר ומוסיפים את השמן

  2. את המים מוסיפים בהדרגה (לא בטוח שנצטרך בכל הכמות)

  3. לבסוף מוסיפים את המלח

  4. לשים במשך 5 דק'

  5. ושמים להתפחה להכפלת הנפח לפחות פעמיים

  6. להוציא את האוויר ולשים עוד 2 דק'

  7. מעצבים את החלה איך שרוצים ומניחים לנוח עוד חצי שעה

  8. לאחר מכך טורפים ביצה ומברישים על החלו

  9. מפזרים סומסום

  10. ואופים למשך 20 דק' בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש

  11. לאחר האפייה יש לשים על החלות מגבת לחה