▪︎ כמות - 2 חלות גדולות / או 3 בינוניות / או חלת כדורים מ 8 כדורי בצק בתבנית עגולה 24 + חלה קלועה מ 4 רצועות .
▪︎במיקסר עם וו לישה נלוש יחד עד לקבלת גוש בצק-
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
▪︎ נוסיף חצי כוס שמן ונמשיך ללוש עד שהבצק מתאחד.
▪︎ נוסיף כף מלח ונמשיך ללוש 15 דקות על מהירות נמוכה ( זמן הלישה חשוב! מתקבל בצק משגע ,גמיש,נעים למגע)
▪︎ נעצב כדור בצק. נשמן קלות את כפות הידיים ונלטף את הכדור מכל צדדיו.
▪︎ נעטוף הקערה בשקית ונתפיח עד הכפלת נפח
▪︎אני הכנתי חלת כדורים מ 8 כדורים .כדור אחד באמצע תבנית מרופדת בנייר אפייה ו 7 צמודים למסגרת כשיש רווח קטן בין כל כדור כדי לאפשר להם לתפוח.
▪︎ מ 4 כדורים נוספים קלעתי חלה גדולה .גם אותה להניח בתבנית עם נייר אפייה
▪︎להתפיח עד הכפלת נפח,להבריש בעדינות בביצה טרופה ולעטר בשומשום/ פרג
▪︎ לחמם תנור מראש ל 200 מעלות בתוכנית אפייה רגילה ולאפות 5 דקות . להנמיך חום התנור ל 180 מעלות ולאפות עוד 25 דקות או עד הזהבה מושלמת.
▪︎ כשהחלה יוצאת מן התנור להניח אותה על רשת לצינון,מעל דף אפייה ומעל מגבת. כך היא תישאר רכה ונפלאה
שבת שלום ♥️
אופן ההכנה
0
זה הבצק הכי מושלם שיש ♡♡♡
מתכון : יונית צוקרמן ♥️♥️♥️
חלה לשבת ♥️ / אריאלה
▪︎ כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל
▪︎ כמות - 2 חלות גדולות / או 3 בינוניות / או חלת כדורים מ 8 כדורי בצק בתבנית עגולה 24 + חלה קלועה מ 4 רצועות .
▪︎במיקסר עם וו לישה נלוש יחד עד לקבלת גוש בצק-
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
▪︎ נוסיף חצי כוס שמן ונמשיך ללוש עד שהבצק מתאחד.
▪︎ נוסיף כף מלח ונמשיך ללוש 15 דקות על מהירות נמוכה ( זמן הלישה חשוב! מתקבל בצק משגע ,גמיש,נעים למגע)
▪︎ נעצב כדור בצק. נשמן קלות את כפות הידיים ונלטף את הכדור מכל צדדיו.
▪︎ נעטוף הקערה בשקית ונתפיח עד הכפלת נפח
▪︎אני הכנתי חלת כדורים מ 8 כדורים .כדור אחד באמצע תבנית מרופדת בנייר אפייה ו 7 צמודים למסגרת כשיש רווח קטן בין כל כדור כדי לאפשר להם לתפוח.
▪︎ מ 4 כדורים נוספים קלעתי חלה גדולה .גם אותה להניח בתבנית עם נייר אפייה
▪︎להתפיח עד הכפלת נפח,להבריש בעדינות בביצה טרופה ולעטר בשומשום/ פרג
▪︎ לחמם תנור מראש ל 200 מעלות בתוכנית אפייה רגילה ולאפות 5 דקות . להנמיך חום התנור ל 180 מעלות ולאפות עוד 25 דקות או עד הזהבה מושלמת.
▪︎ כשהחלה יוצאת מן התנור להניח אותה על רשת לצינון,מעל דף אפייה ומעל מגבת. כך היא תישאר רכה ונפלאה
שבת שלום ♥️.
0
זה הבצק הכי מושלם שיש ♡♡♡
מתכון : יונית צוקרמן ♥️♥️♥️
חלה לשבת ♥️ / אריאלה
▪︎ כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל
▪︎ כמות - 2 חלות גדולות / או 3 בינוניות / או חלת כדורים מ 8 כדורי בצק בתבנית עגולה 24 + חלה קלועה מ 4 רצועות .
▪︎במיקסר עם וו לישה נלוש יחד עד לקבלת גוש בצק-
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
▪︎ נוסיף חצי כוס שמן ונמשיך ללוש עד שהבצק מתאחד.
▪︎ נוסיף כף מלח ונמשיך ללוש 15 דקות על מהירות נמוכה ( זמן הלישה חשוב! מתקבל בצק משגע ,גמיש,נעים למגע)
▪︎ נעצב כדור בצק. נשמן קלות את כפות הידיים ונלטף את הכדור מכל צדדיו.
▪︎ נעטוף הקערה בשקית ונתפיח עד הכפלת נפח
▪︎אני הכנתי חלת כדורים מ 8 כדורים .כדור אחד באמצע תבנית מרופדת בנייר אפייה ו 7 צמודים למסגרת כשיש רווח קטן בין כל כדור כדי לאפשר להם לתפוח.
▪︎ מ 4 כדורים נוספים קלעתי חלה גדולה .גם אותה להניח בתבנית עם נייר אפייה
▪︎להתפיח עד הכפלת נפח,להבריש בעדינות בביצה טרופה ולעטר בשומשום/ פרג
▪︎ לחמם תנור מראש ל 200 מעלות בתוכנית אפייה רגילה ולאפות 5 דקות . להנמיך חום התנור ל 180 מעלות ולאפות עוד 25 דקות או עד הזהבה מושלמת.
▪︎ כשהחלה יוצאת מן התנור להניח אותה על רשת לצינון,מעל דף אפייה ומעל מגבת. כך היא תישאר רכה ונפלאה
שבת שלום ♥️.