ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קערה עם תערובת גרעיני חמנייה
-
אופן ההכנה
-
1
את כל חומרי הבצק נלוש במקסר 6-7 דקות (לא לערבב מלח עם שמרים). עד לקבלת בצק מעט דביק..
-
2
להתפיח שעה..
-
3
ליצור 9 כדורים ולהניח על משטח משומן..
-
4
כל כדור נרדד למלבן, לקפל לחצי מלמעלה וחצי מלמטה. להפוך ולרדת מעט. .
-
5
לטבול את הלחמניה בקערה עם מים ואז לתערובת הציפוי..
-
6
להניח בנייר אפייה בתבנית ולהתפיח עוד שעה. .
-
7
להכניס לתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות טורבו בשלב השני מלמטה של התנור..
1
את כל חומרי הבצק נלוש במקסר 6-7 דקות (לא לערבב מלח עם שמרים). עד לקבלת בצק מעט דביק..
2
להתפיח שעה..
3
ליצור 9 כדורים ולהניח על משטח משומן..
4
כל כדור נרדד למלבן, לקפל לחצי מלמעלה וחצי מלמטה. להפוך ולרדת מעט. .
5
לטבול את הלחמניה בקערה עם מים ואז לתערובת הציפוי..
6
להניח בנייר אפייה בתבנית ולהתפיח עוד שעה. .
7
להכניס לתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות טורבו בשלב השני מלמטה של התנור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים