אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

3,805
צפיות

לחם שיבולת שועל

המתכון של
 לחם שיבולת שועל

לחם טעים ובריא וקל להכנה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 425 גר' קואקר
  • כפית סודה לשתייה
  • 500 גר' יוגורט דנונה דל לקטוז
  • כפית מלח
  • כפית זרעי פשתן
  • 2 כפיות גרעיני חמניות
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים את התנור לחום של 180מעלות..


  • 2

    בקערת ערבוב גדולה מכניסים את היוגורט מוסיפים את הקואקר, סודה לשתייה, מלח, זרעי פשתן וגרעיני חמניות,.


  • 3

    מערבבים היטב עד שנוצר בצק סמיך..


  • 4

    מעבירים לתבנית מאורכת אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה..


  • 5

    שופכים לתוך התבנית את העיסה, עם גב הכף טבולה במים מישרים את הלחם..


  • 6

    מעל מפזרים זרעי פשתן וגרעני חמניות..


  • 7

    מניחים במרכז התנור ואופים 40-45 דקות עד שהלחם תופח ונהיה שחום זהוב..


  • 8

    מוציאים מהתנור מניחים להתקרר למשך 5 דקות ואז להפוך את הלחם על מגש להתקררות..


  • 9

    ניתן להשתמש במיכל היוגורט שטוף ומיובש למדידה, המתכון דורש 2 מיכלי יוגורט מלאים..


1

מחממים את התנור לחום של 180מעלות..


2

בקערת ערבוב גדולה מכניסים את היוגורט מוסיפים את הקואקר, סודה לשתייה, מלח, זרעי פשתן וגרעיני חמניות,.


3

מערבבים היטב עד שנוצר בצק סמיך..


4

מעבירים לתבנית מאורכת אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה..


5

שופכים לתוך התבנית את העיסה, עם גב הכף טבולה במים מישרים את הלחם..


6

מעל מפזרים זרעי פשתן וגרעני חמניות..


7

מניחים במרכז התנור ואופים 40-45 דקות עד שהלחם תופח ונהיה שחום זהוב..


8

מוציאים מהתנור מניחים להתקרר למשך 5 דקות ואז להפוך את הלחם על מגש להתקררות..


9

ניתן להשתמש במיכל היוגורט שטוף ומיובש למדידה, המתכון דורש 2 מיכלי יוגורט מלאים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים