לןגן

לחם שיבולת שועל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/06/2020 | 20:23
 לחם שיבולת שועל

תקציר המתכון: לחם טעים ובריא וקל להכנה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180מעלות.

  2. בקערת ערבוב גדולה מכניסים את היוגורט מוסיפים את הקואקר, סודה לשתייה, מלח, זרעי פשתן וגרעיני חמניות,

  3. מערבבים היטב עד שנוצר בצק סמיך.

  4. מעבירים לתבנית מאורכת אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה.

  5. שופכים לתוך התבנית את העיסה, עם גב הכף טבולה במים מישרים את הלחם.

  6. מעל מפזרים זרעי פשתן וגרעני חמניות.

  7. מניחים במרכז התנור ואופים 40-45 דקות עד שהלחם תופח ונהיה שחום זהוב.

  8. מוציאים מהתנור מניחים להתקרר למשך 5 דקות ואז להפוך את הלחם על מגש להתקררות.

  9. ניתן להשתמש במיכל היוגורט שטוף ומיובש למדידה, המתכון דורש 2 מיכלי יוגורט מלאים.