אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

977
צפיות

לחמעג'ון

המתכון של
לחמעג'ון

מתכון של רעות אשכנזי מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר בקר
  • 4 בצלים
  • כפית מלח
  • חצי קופסא עריסה חריפה
  • מעט פפריקה אדומה
  • מעט פפריקה חריפה
  • מעט תבלין עוף
  • מעט פלפל שחור
  • ממש מעט אגוז מוסקט
  • 4-5 כפות רסק עגבניות - "של מאסטר שף"
  • כוס חד פעמית שמן
  • 2-3 כפות מיץ רימונים
  • סוכר
  • בצק פיצה מוכן מראש - של שמרית
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את הבשר.


  • 2

    לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק..


  • 3

    לחמם תנור על 160-170 מעלות. .


  • 4

    להניח את הבצק בתבנית. .


  • 5

    להוסיף מעל את המילוי .


  • 6

    להכניס לתנור ל 10 עד 20 דקות. .


1

לקצוץ את הבשר.


2

לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק..


3

לחמם תנור על 160-170 מעלות. .


4

להניח את הבצק בתבנית. .


5

להוסיף מעל את המילוי .


6

להכניס לתנור ל 10 עד 20 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים