לןגן

לחמעג'ון

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 21/05/2020 | 10:59
לחמעג'ון

תקציר המתכון: מתכון של רעות אשכנזי מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבשר

  2. לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק.

  3. לחמם תנור על 160-170 מעלות.

  4. להניח את הבצק בתבנית.

  5. להוסיף מעל את המילוי

  6. להכניס לתנור ל 10 עד 20 דקות.