ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 קילו קמח כוסמין (מלא/לבן)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה מניחים את החומרים לפי הסדר (את המלח והשמרים להרחיק אחד מהשני עד הלישה)..
-
2
לשׁים בידיים (או במיקסר), מכסים בניילון נצמד/שקית וממתינים לתפיחה. .
-
3
אחרי שהבצק תפח ממשיכים ללושׁ אותו עוד קצת, יוצרים חלה/ לחמניות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. .
-
4
מורחים ביצה ומפזרים שומשום. (אפשר לפזר במקום: פרג/זעתר/מלח גס/בצל מטוגן/קצח/קימל ועוד).
-
5
בתנור אופים ב250° חום, במשך 20 דק' בערך. (אפשר גם לראות לפי הצבע).
-
6
שבת שלום!.
1
בקערה מניחים את החומרים לפי הסדר (את המלח והשמרים להרחיק אחד מהשני עד הלישה)..
2
לשׁים בידיים (או במיקסר), מכסים בניילון נצמד/שקית וממתינים לתפיחה. .
3
אחרי שהבצק תפח ממשיכים ללושׁ אותו עוד קצת, יוצרים חלה/ לחמניות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. .
4
מורחים ביצה ומפזרים שומשום. (אפשר לפזר במקום: פרג/זעתר/מלח גס/בצל מטוגן/קצח/קימל ועוד).
5
בתנור אופים ב250° חום, במשך 20 דק' בערך. (אפשר גם לראות לפי הצבע).
6
שבת שלום!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים