מעבירים קמח. סוכר. ואחר מלח. אניס. למיקסר וו- לישה מערבבים מספר דקות.
2
מוסיפים מים. בהדרגה. הבצק דביק זה בסדר משמנים אותו ומתפיחים שעה. ( אני הפעלתי את התנור ל-50 מעלות וכיסיתי את הקערה תפח במהירות) מורידים אוויר ומחלקים ל-12-13- כדורים .
3
מניחים בתבנית מרופדת. ושוב מכניסים לתנור החם ל-10 דקות. משטחים את הכדורים כשהם בתבנית. (לא מלכלכים עוד כלים ותבניות) מאד נעים שמנציק וכייף לעבוד איתו. יוצרים דיסקיות בידיים. ושוב מתפיחים כ-1/4 שעה תופחים במהירות. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לאפיה . .
4
הערה אחר אפיה לעטוף את הפיתות במגבת ואחר לשקית הפיתה היא מאד רכה .
1
מעבירים קמח. סוכר. ואחר מלח. אניס. למיקסר וו- לישה מערבבים מספר דקות.
2
מוסיפים מים. בהדרגה. הבצק דביק זה בסדר משמנים אותו ומתפיחים שעה. ( אני הפעלתי את התנור ל-50 מעלות וכיסיתי את הקערה תפח במהירות) מורידים אוויר ומחלקים ל-12-13- כדורים .
3
מניחים בתבנית מרופדת. ושוב מכניסים לתנור החם ל-10 דקות. משטחים את הכדורים כשהם בתבנית. (לא מלכלכים עוד כלים ותבניות) מאד נעים שמנציק וכייף לעבוד איתו. יוצרים דיסקיות בידיים. ושוב מתפיחים כ-1/4 שעה תופחים במהירות. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לאפיה . .
4
הערה אחר אפיה לעטוף את הפיתות במגבת ואחר לשקית הפיתה היא מאד רכה .