ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מתכון: רון יוחננוב ♥️♥️♥️.
-
2
לחם טורקי שטוח♥️.
-
3
אריאלה.
-
4
▪︎כמות במתכון לכיכר לחם אחת ( הכפלתי כמויות כי הלחם מטריףףף).
-
5
250 גרם קמח לבן רגיל .
-
6
כפית שמרים יבשים .
-
7
200 מ"ל מים.
-
8
כף סוכר.
-
9
כפית מלח.
-
10
חצי כפית משפר אפיה.
-
11
☆ לזיגוג: .
-
12
2 כפות שמן זית ושומשום לבן ושחור / או קצח.
-
13
▪︎בקערת מיקסר עם וו לישה ,לשים את כל המצרכים כמה דקות מעבירים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח. .
-
14
▪︎מקמחים מעט את התבנית, מניחים הבצק ומשטחים אותו. מעבירים שוב להתפחה של כ-45 דקות. .
-
15
לפני האפיה, בעזרת האצבעות יוצרים גומות כמו בתמונה .
-
16
▪︎מברישים בשמן זית ומפזרים מעל שומשום ואופים בתונור שחומם מראש ל 240 מעלות כ-10 דקות ▪︎מורידים את החום ל-150 ואופים עוד 5 דקות נוספות.
1
מתכון: רון יוחננוב ♥️♥️♥️.
2
לחם טורקי שטוח♥️.
3
אריאלה.
4
▪︎כמות במתכון לכיכר לחם אחת ( הכפלתי כמויות כי הלחם מטריףףף).
5
250 גרם קמח לבן רגיל .
6
כפית שמרים יבשים .
7
200 מ"ל מים.
8
כף סוכר.
9
כפית מלח.
10
חצי כפית משפר אפיה.
11
☆ לזיגוג: .
12
2 כפות שמן זית ושומשום לבן ושחור / או קצח.
13
▪︎בקערת מיקסר עם וו לישה ,לשים את כל המצרכים כמה דקות מעבירים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח. .
14
▪︎מקמחים מעט את התבנית, מניחים הבצק ומשטחים אותו. מעבירים שוב להתפחה של כ-45 דקות. .
15
לפני האפיה, בעזרת האצבעות יוצרים גומות כמו בתמונה .
16
▪︎מברישים בשמן זית ומפזרים מעל שומשום ואופים בתונור שחומם מראש ל 240 מעלות כ-10 דקות ▪︎מורידים את החום ל-150 ואופים עוד 5 דקות נוספות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים