אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 גרם קמח לבן רגיל
  • כפית שמרים יבשים
  • 200 מ"ל מים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • חצי כפית משפר אפיה
אופן ההכנה
  • 1

    מתכון: רון יוחננוב ♥️♥️♥️.


  • 2

    לחם טורקי שטוח♥️.


  • 3

    אריאלה.


  • 4

    ▪︎כמות במתכון לכיכר לחם אחת ( הכפלתי כמויות כי הלחם מטריףףף).


  • 5

    250 גרם קמח לבן רגיל .


  • 6

    כפית שמרים יבשים .


  • 7

    200 מ"ל מים.


  • 8

    כף סוכר.


  • 9

    כפית מלח.


  • 10

    חצי כפית משפר אפיה.


  • 11

    ☆ לזיגוג: .


  • 12

    2 כפות שמן זית ושומשום לבן ושחור / או קצח.


  • 13

    ▪︎בקערת מיקסר עם וו לישה ,לשים את כל המצרכים כמה דקות מעבירים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח. .


  • 14

    ▪︎מקמחים מעט את התבנית, מניחים הבצק ומשטחים אותו. מעבירים שוב להתפחה של כ-45 דקות. .


  • 15

    לפני האפיה, בעזרת האצבעות יוצרים גומות כמו בתמונה .


  • 16

    ▪︎מברישים בשמן זית ומפזרים מעל שומשום ואופים בתונור שחומם מראש ל 240 מעלות כ-10 דקות ▪︎מורידים את החום ל-150 ואופים עוד 5 דקות נוספות.


1

מתכון: רון יוחננוב ♥️♥️♥️.


2

לחם טורקי שטוח♥️.


3

אריאלה.


4

▪︎כמות במתכון לכיכר לחם אחת ( הכפלתי כמויות כי הלחם מטריףףף).


5

250 גרם קמח לבן רגיל .


6

כפית שמרים יבשים .


7

200 מ"ל מים.


8

כף סוכר.


9

כפית מלח.


10

חצי כפית משפר אפיה.


11

☆ לזיגוג: .


12

2 כפות שמן זית ושומשום לבן ושחור / או קצח.


13

▪︎בקערת מיקסר עם וו לישה ,לשים את כל המצרכים כמה דקות מעבירים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח. .


14

▪︎מקמחים מעט את התבנית, מניחים הבצק ומשטחים אותו. מעבירים שוב להתפחה של כ-45 דקות. .


15

לפני האפיה, בעזרת האצבעות יוצרים גומות כמו בתמונה .


16

▪︎מברישים בשמן זית ומפזרים מעל שומשום ואופים בתונור שחומם מראש ל 240 מעלות כ-10 דקות ▪︎מורידים את החום ל-150 ואופים עוד 5 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים