לןגן

לחם טורקי שטוח

מאת: אריאלה גולדמן, פורסם: 02/04/2020 | 14:13
לחם טורקי שטוח

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון: רון יוחננוב ♥️♥️♥️

  2. לחם טורקי שטוח♥️

  3. אריאלה

  4. ▪︎כמות במתכון לכיכר לחם אחת ( הכפלתי כמויות כי הלחם מטריףףף)

  5. 250 גרם קמח לבן רגיל

  6. כפית שמרים יבשים

  7. 200 מ"ל מים

  8. כף סוכר

  9. כפית מלח

  10. חצי כפית משפר אפיה

  11. ☆ לזיגוג:

  12. 2 כפות שמן זית ושומשום לבן ושחור / או קצח

  13. ▪︎בקערת מיקסר עם וו לישה ,לשים את כל המצרכים כמה דקות מעבירים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.

  14. ▪︎מקמחים מעט את התבנית, מניחים הבצק ומשטחים אותו. מעבירים שוב להתפחה של כ-45 דקות.

  15. לפני האפיה, בעזרת האצבעות יוצרים גומות כמו בתמונה

  16. ▪︎מברישים בשמן זית ומפזרים מעל שומשום ואופים בתונור שחומם מראש ל 240 מעלות כ-10 דקות ▪︎מורידים את החום ל-150 ואופים עוד 5 דקות נוספות