הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבייגלהה ירושלמיי בייתי... יותרר טעיםם ממאפייהה באחריות !!!! :)
בקערה שמים קמח שמרים וסוכר מערבבים ומוסיפים מלח מערבבים שוב ומוסיפים את השמן ואת המים נוסיף בהדרגה !!!!! לישה כ10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים (לא דביק)מקמחים מעט את הבצק ומכניסים לקערה להתפחה כחצי שעה... מחלקים את הבצק ל15-20 כדורים שווים יוצרים מכל כדור שני גלילים ליצירת גליל לוקחים חתיכת בצק מרדדים לעלה ומגלגלים לרולדה אפשר להשאיר כך ואפשר ללפף אחד בשני וסוגרים היטב לצורת עיגול מתפיחים רבע שעה מברישים את הביגלה שלנו במים חמים ... מורחים ביצה ואז מפזרים שומשום בנדיבות ולתנור מחממים תנור 200מעלות לא טורבו אופים עד להזהבה!!!למרוח את השמן והמלח ישר איך שהבייגלה יוצאים מהתנור אלל דאגההה זה ייטרףף עוד לפני שיגיע לצלחת הכוס שהשתמשתי היא חד פעמי שקופה שתייה קרה בהצלחההה עדה !!! ..