הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה שמים קמח מנופה שמרים ומערבבים עושים גומה ומוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך ונוח לעיבוד. הבצק מעט דביק שמים לתפיחה ולהגדלת הנפח..
מחממים מחבת חשמלית..
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק מעט ומחלקים אותו ל-8 חלקים כל חלק מכדררים לכדור..
כל כדור מרדדים לצורת פיתה עגולה מניחים לתפיחה כמה דקות ושמים על המחבת החשמלית החמה מידי פעם הופכים.
את הפיתה..
ממשיכים לרדד את יתר הבצק לפיתות עגולות..