ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה90 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 90 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כול מצרכי הבצק ללוש בצק ידני בערך 5 דקות ,
הבצק צריך להיות גמיש ונעים למגע יד, לתת לתפוח בערך שעה
או עד שיכפיל את עצמו, שוב ללוש לישה ידנית עוד 3 דקות, לתת
לנוח 1/2 שעה , לחלק את הבצק ל 20 כדורים , מכול כדור להכין
מקלון ארוך לסדר את כול המקלונים על נייר אפיה בתוך תבנית למרוח
ביצה ולפזר על חלק שומשום ועל חלק זעתר, לתת לתפוח בערך 1/2 שעה,
לאפות בחום של 200 25 דקות או עד שהמקלונים מזהיבים,
.
1
לערבב את כול מצרכי הבצק ללוש בצק ידני בערך 5 דקות ,
הבצק צריך להיות גמיש ונעים למגע יד, לתת לתפוח בערך שעה
או עד שיכפיל את עצמו, שוב ללוש לישה ידנית עוד 3 דקות, לתת
לנוח 1/2 שעה , לחלק את הבצק ל 20 כדורים , מכול כדור להכין
מקלון ארוך לסדר את כול המקלונים על נייר אפיה בתוך תבנית למרוח
ביצה ולפזר על חלק שומשום ועל חלק זעתר, לתת לתפוח בערך 1/2 שעה,
לאפות בחום של 200 25 דקות או עד שהמקלונים מזהיבים,
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים