ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 אריזת בצק שמרים בונז'ור ולתנור (יש בה 3 עיגולי בצק)
-
4 שיני שום כתוש (לחמם במיקרו 20 שניות שיתרככו)
-
1/4 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
-
8 עלי בזיליקום קצוצים או כף תבלין בזיליקום יבש
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק שעה וחצי או לילה שלם במקרר.
-
2
לחמם תנור ל- 220 מעלות.
-
3
בקערה לערבב היטב שום, פטרוזיליה, בזיליקום, שמן זית ומלח..
-
4
לקרוץ מכל עיגול בצק בערך 6 כדורים קטנים (בערך 30 גר') - הם תופחים בהמשך..
-
5
להניח בתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה את הכדורים ברווחים קטנים..
-
6
למרוח את הכדורים בחצי מהתערובת שום..
-
7
לאפות 20 דק' או עד שהלחמניות משחימות..
-
8
למרוח כשהן חמות את יתרת רוטב השום ולטרוף!.
1
להפשיר את הבצק שעה וחצי או לילה שלם במקרר.
2
לחמם תנור ל- 220 מעלות.
3
בקערה לערבב היטב שום, פטרוזיליה, בזיליקום, שמן זית ומלח..
4
לקרוץ מכל עיגול בצק בערך 6 כדורים קטנים (בערך 30 גר') - הם תופחים בהמשך..
5
להניח בתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה את הכדורים ברווחים קטנים..
6
למרוח את הכדורים בחצי מהתערובת שום..
7
לאפות 20 דק' או עד שהלחמניות משחימות..
8
למרוח כשהן חמות את יתרת רוטב השום ולטרוף!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים