לןגן

לחמניות שום ועשבי תיבול פרווה עם בצק בונז'ור ולתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 04/09/2019 | 09:55
לחמניות שום ועשבי תיבול פרווה עם בצק בונז'ור ולתנור

תקציר המתכון: טעימות בטירוף, קלי קלות להכנה עם בצק מוכן מושלם של בונז'ור

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק שעה וחצי או לילה שלם במקרר

  2. לחמם תנור ל- 220 מעלות

  3. בקערה לערבב היטב שום, פטרוזיליה, בזיליקום, שמן זית ומלח.

  4. לקרוץ מכל עיגול בצק בערך 6 כדורים קטנים (בערך 30 גר') - הם תופחים בהמשך.

  5. להניח בתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה את הכדורים ברווחים קטנים.

  6. למרוח את הכדורים בחצי מהתערובת שום.

  7. לאפות 20 דק' או עד שהלחמניות משחימות.

  8. למרוח כשהן חמות את יתרת רוטב השום ולטרוף!