הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכוסמין וזעתר... כי אין יותר טעים מזה… אני מכורה לדבר הזה….
בצנצנת או קערית מזכוכית להוסיף שמרים וחצי כוס מהמים והסוכר 5 -10 דקות ( העיסה תהיה ספוגית) .
בקערה בינונית נפרדת לנפות קמח, להוסיף את הסוכר מלח וזעתר לערבב עם הידיים להוסיף את השמרים וכמעט את כל המים ללוש ביד עד לקבלת בצק חלק ורק להוסיף את שאר המים והשמן הנותרים ולהמשיך ללוש מספר דקות ( אם דביק מידי אז להוסיף מעט קמח ) .
לכסות ולתת לנוח לשעה לאחר שעה לקרוץ 10 כדורים שווים ויפים ולשטח טיפה להניח ב 2 תבניות משומנות מעט כל תבנית להניח 5 כדורים עם מרחק ביניהם לתת לנוח חצי שעה.
לחמם תנור ל 220 מעלות לאפות ל12-15 דקות או עד קבלת צבע שחום.
בהצלחה ובתיאבון.
מיד לאחר האפיה לאחסן בשקית לא סגירה מוחלטת בכדי שהלחות תישאר בפיתות .