הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנשאר לחם בבית? ולא יודעים מה לעשות ?.. הנה לכם נישנושים או תוספת לארוחה קלה
לשים בקערה את קוביות הלחם.
לערבב בנפרד את עישבי הטיהור לפי טעמכם כולל השן זית לערבב טוב עם קוביות הלחם לפזר בתבנית להכניס לתנור חום גבוה עד השחמה ולאחסן.
לצנימים.
לחתוך פרוסות לימרוח פסטו שמדולל.
עם שמן זית ולימרוח להכניס לתנור.
ולאפות עד החמה .
לאכול עם גבינות ...... טעים.
מה שחשוב נשמר הרבה זמן!! .