אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

5,007
צפיות

צנימים וקורטונים

המתכון של
צנימים וקורטונים

נשאר לחם בבית? ולא יודעים מה לעשות ?.. הנה לכם נישנושים או תוספת לארוחה קלה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לקורטונים להקפיא את הלחם
  • ולחתוך לקוביות( חשוב להקפיא כדי
  • שהחיתוך יהיה קל יותר)
  • לתיבול
  • רוזמרין / טימין/ זעטר
  • שמן זית
  • לצנימים
  • תיבול פסטו שום ושמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה את קוביות הלחם.


  • 2

    לערבב בנפרד את עישבי הטיהור לפי טעמכם כולל השן זית לערבב טוב עם קוביות הלחם לפזר בתבנית להכניס לתנור חום גבוה עד השחמה ולאחסן.


  • 3

    לצנימים.


  • 4

    לחתוך פרוסות לימרוח פסטו שמדולל.


  • 5

    עם שמן זית ולימרוח להכניס לתנור.


  • 6

    ולאפות עד החמה .


  • 7

    לאכול עם גבינות ...... טעים.


  • 8

    מה שחשוב נשמר הרבה זמן!! .


1

לשים בקערה את קוביות הלחם.


2

לערבב בנפרד את עישבי הטיהור לפי טעמכם כולל השן זית לערבב טוב עם קוביות הלחם לפזר בתבנית להכניס לתנור חום גבוה עד השחמה ולאחסן.


3

לצנימים.


4

לחתוך פרוסות לימרוח פסטו שמדולל.


5

עם שמן זית ולימרוח להכניס לתנור.


6

ולאפות עד החמה .


7

לאכול עם גבינות ...... טעים.


8

מה שחשוב נשמר הרבה זמן!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים