לןגן

צנימים וקורטונים

מאת: יפה כהן, פורסם: 17/06/2019 | 14:55
צנימים וקורטונים

תקציר המתכון: נשאר לחם בבית? ולא יודעים מה לעשות ?.. הנה לכם נישנושים או תוספת לארוחה קלה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את קוביות הלחם

  2. לערבב בנפרד את עישבי הטיהור לפי טעמכם כולל השן זית לערבב טוב עם קוביות הלחם לפזר בתבנית להכניס לתנור חום גבוה עד השחמה ולאחסן

  3. לצנימים

  4. לחתוך פרוסות לימרוח פסטו שמדולל

  5. עם שמן זית ולימרוח להכניס לתנור

  6. ולאפות עד החמה

  7. לאכול עם גבינות ...... טעים

  8. מה שחשוב נשמר הרבה זמן!!