אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 5 כפות שמן
  • 600 מי"ל מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    פיתות בתנור/ נדיה אביזוב.


  • 2

    ללוש בצק ולהתפיח כשעה .


  • 3

    ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה..


  • 4

    לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' ..


  • 5

    לכדרר לעגולים ולכסות בניילון..


  • 6

    לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק')..


  • 7

    אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי.


  • 8

    לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור..


  • 9

    לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים..


  • 10

    לצנן על רשת עם מגבת מטבח..


1

פיתות בתנור/ נדיה אביזוב.


2

ללוש בצק ולהתפיח כשעה .


3

ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה..


4

לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' ..


5

לכדרר לעגולים ולכסות בניילון..


6

לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק')..


7

אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי.


8

לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור..


9

לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים..


10

לצנן על רשת עם מגבת מטבח..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים