הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפיתות בתנור/ נדיה אביזוב.
ללוש בצק ולהתפיח כשעה .
ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה..
לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' ..
לכדרר לעגולים ולכסות בניילון..
לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק')..
אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי.
לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור..
לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים..
לצנן על רשת עם מגבת מטבח..