אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

3,027
צפיות

לחמניות

המתכון של
לחמניות

לחמניה רכה בפנים וקשה בחוץ מענגת

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קמח
  • שמרים
  • מלח
  • מים.
  • שמן זית
  • סוכר
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לחמניות.


  • 2

    1 קילו קמח מנופה. 1 וחצי כף שמרים יבשים. 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, 1/4 כוס שמן זית, 2 כוסות מים מהברז ללוש הייטב כ5 דקות לתת תפיחה של 35 דקות, ללוש שוב ולתת תפיחה חוזרת של 15 דקות ולעבודה לחלק את הבצק ל12 עיגולים, לקחת קערה עם מים, וצלחת שומשום כול עיגול לטבול בקערת המים ומיד בשומשום להניח על נייר אפיה להתפיח כ35 דקות ולאפות בתנור חם של 200 מעלות עד הזהבה בהצלחה אורה....


1

לחמניות.


2

1 קילו קמח מנופה. 1 וחצי כף שמרים יבשים. 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, 1/4 כוס שמן זית, 2 כוסות מים מהברז ללוש הייטב כ5 דקות לתת תפיחה של 35 דקות, ללוש שוב ולתת תפיחה חוזרת של 15 דקות ולעבודה לחלק את הבצק ל12 עיגולים, לקחת קערה עם מים, וצלחת שומשום כול עיגול לטבול בקערת המים ומיד בשומשום להניח על נייר אפיה להתפיח כ35 דקות ולאפות בתנור חם של 200 מעלות עד הזהבה בהצלחה אורה....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים