ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
תותים טריים חתוכים לקוביות (יוצא חמצמץ)
-
-
לציפוי לפי האפייה
-
חלמון מעורבב עם חצי כפית דבש
-
לציפוי לאחר האפייה
-
מים רותחים מעורבבים עם כפית דבש
אופן ההכנה
-
1
לערבב חצי קילו קמח עם השמרים והסוכר .
-
2
להוסיף את המים (בהדרגה) והשמן וללוש עד לבצק אחיד.
-
3
להניח לתפיחה של שעה.
-
4
לחלק לכדורים ולמלא בתותים.
-
5
לסגור ולהניח בתבנית משומנת.
-
6
להניח לתפיחה חוזרת של כחצי שעה.
-
7
למרוח בביצה ודבש (מעורבבים). אם רוצים ניתן לפזר שומשום.
-
8
להכניס לתנור חם על 180 מעלות ולאפות עד להשחמה.
-
9
לצפות במים ודבש.
1
לערבב חצי קילו קמח עם השמרים והסוכר .
2
להוסיף את המים (בהדרגה) והשמן וללוש עד לבצק אחיד.
3
להניח לתפיחה של שעה.
4
לחלק לכדורים ולמלא בתותים.
5
לסגור ולהניח בתבנית משומנת.
6
להניח לתפיחה חוזרת של כחצי שעה.
7
למרוח בביצה ודבש (מעורבבים). אם רוצים ניתן לפזר שומשום.
8
להכניס לתנור חם על 180 מעלות ולאפות עד להשחמה.
9
לצפות במים ודבש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים