לןגן

לחמניות מתוקות

מאת: לורין אסולין, פורסם: 28/12/2018 | 13:31
לחמניות מתוקות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ללחמניות

למילוי

לציפוי לפי האפייה

לציפוי לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. לערבב חצי קילו קמח עם השמרים והסוכר

  2. להוסיף את המים (בהדרגה) והשמן וללוש עד לבצק אחיד

  3. להניח לתפיחה של שעה

  4. לחלק לכדורים ולמלא בתותים

  5. לסגור ולהניח בתבנית משומנת

  6. להניח לתפיחה חוזרת של כחצי שעה

  7. למרוח בביצה ודבש (מעורבבים). אם רוצים ניתן לפזר שומשום

  8. להכניס לתנור חם על 180 מעלות ולאפות עד להשחמה

  9. לצפות במים ודבש