2)מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן מערבלים את הבצק במשך כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את המלח ומערבלעם לעוד 4 דקות נוספות לקבלת בצק אחיד וחלק..
6
3)מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח .
7
4)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור..
8
-כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לפיתה בעובי של 4-5 מ"מ. מכסים את הפיתות במגבת במשך כ-15 דקות..
9
5) מניחים את הפיתה על הפלטה של המכשיר ואופים כ 3 וחצי דקות לא יותר.
10
אפייה בתנור.
11
250 מעלות כ 5 דקות .
12
.
1
.
2
1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה.
3
את הקמח עם השמרים והסוכר.
4
.
5
2)מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן מערבלים את הבצק במשך כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את המלח ומערבלעם לעוד 4 דקות נוספות לקבלת בצק אחיד וחלק..
6
3)מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח .
7
4)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור..
8
-כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לפיתה בעובי של 4-5 מ"מ. מכסים את הפיתות במגבת במשך כ-15 דקות..
9
5) מניחים את הפיתה על הפלטה של המכשיר ואופים כ 3 וחצי דקות לא יותר.