אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

4,176
צפיות

פיתות ביתיות בסיר חשמלי

המתכון של
פיתות ביתיות בסיר חשמלי

כל מילה מיותרת  

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם קמח
  • 300 מ"ל מים
  • 2 כפות סוכר
  • כף גדושה שמרים יבשים
  • רבע כוס שמן זית או שמן קנולה=50 גרם
  • 1 כפות מלח
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה.


  • 3

    את הקמח עם השמרים והסוכר.


  • 4

    .


  • 5

    2)מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן מערבלים את הבצק במשך כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את המלח ומערבלעם לעוד 4 דקות   נוספות לקבלת בצק אחיד וחלק..


  • 6

    3)מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח .


  • 7

    4)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור..


  • 8

    -כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לפיתה בעובי של  4-5 מ"מ. מכסים את הפיתות במגבת במשך כ-15 דקות..


  • 9

    5) מניחים את הפיתה על הפלטה של המכשיר ואופים כ 3 וחצי דקות לא יותר.


  • 10

    אפייה בתנור.


  • 11

    250 מעלות כ 5 דקות .


  • 12

     .


1

.


2

1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה.


3

את הקמח עם השמרים והסוכר.


4

.


5

2)מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן מערבלים את הבצק במשך כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את המלח ומערבלעם לעוד 4 דקות   נוספות לקבלת בצק אחיד וחלק..


6

3)מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח .


7

4)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור..


8

-כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לפיתה בעובי של  4-5 מ"מ. מכסים את הפיתות במגבת במשך כ-15 דקות..


9

5) מניחים את הפיתה על הפלטה של המכשיר ואופים כ 3 וחצי דקות לא יותר.


10

אפייה בתנור.


11

250 מעלות כ 5 דקות .


12

 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים