לןגן

פיתות ביתיות בסיר חשמלי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/11/2018 | 14:17
פיתות ביתיות בסיר חשמלי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת  

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה

  2. את הקמח עם השמרים והסוכר

  3. 2)מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן מערבלים את הבצק במשך כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את המלח ומערבלעם לעוד 4 דקות   נוספות לקבלת בצק אחיד וחלק.

  4. 3)מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח

  5. 4)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור.

  6. -כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לפיתה בעובי של  4-5 מ"מ. מכסים את הפיתות במגבת במשך כ-15 דקות.

  7. 5) מניחים את הפיתה על הפלטה של המכשיר ואופים כ 3 וחצי דקות לא יותר

  8. אפייה בתנור

  9. 250 מעלות כ 5 דקות

  10.