הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה גדולה מערבבים קילו קמח עם כף מלח, יוצרים גומה ולמרכזה מכניסים את השמרים, הסוכר, השמן ומים פושרים בהדרגה.
לשים את הבצק כמה דקות ומניחים להתפחה של חצי שעה.
לשים פעם שנייה ומניחים להתפחה חוזרת של כחצי שעה.
כשבצק הלחמניות הכפיל את נפחו מחלקים אותו לכדורים בינוניים לפי הגודל הרצוי, ומשאירים בצד מעט בצק ומכינים ממנו כדורים קטנים.
מעל כל כדור גדול מניחים כדור קטן (עם האצבע להרטיב את הבצק כדי שהכדורים ידבקו ולא יתפרקו).
לוקחים מספריים וגוזרים את העיגול הקטן לאיקס ופותחים כמו פרח.
מחממים תנור ל200 מעלות, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום. אופים עד להזהבה.