הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללחם:.
להכניס לקערת מיקסר את כל המרכיבים למעט המים והשמן, מערבבים עם וו לישה כ10 שניות. שופכים את המים וממשיכים ללוש. שמתקבלת עיסה אחידה שופכים את השמן ומערבלים כ8 דקות עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא דביקה. .
מניחים את הבצק להתפחה ראשונה (עם מעט שמן או קמח מעל) של כ40 דק עד שהבצק מכפיל את נפחו..
לשים את הבצק להורדת הנפח ושמים להתפחה שניה(עם מעט שמן או קמח מעל) כ45 דק נוספות עד שהבצק מכפיל את נפחו. .
מוציאים את הבצק למשטח העבודה וחותכים אותו ל2..
הערה חשובה: יש להיזהר לא להוריד את הנפח יותר מדי מהבצק. אין ללוש אותו לאחר ההורדה למשטח העבודה..
את החצי הראשון חותכים לחצי נוסף לאורך ולאחר מכן לריבועים שווים..
כל ריבוע טובלים בעיסת השמן והשום יוצרים מלבן ע"י מתיחה קלה של הריבוע ומניחים בתבנית אינגליש קייק ארוכה. ככה עד שהתבנית מלאה..
יש לוודא כי בעת הטבילה אנו לוקחים מספיק מהעיסה..
מחממים תנור ל30 מעלות או רק מדליקים ללא מעלות כדי שהתנור יהיה חמים להתפחה..
לאחר כ30 דק שהבצק מספיק תפח מוציאים את התבנית ומחממים ל180 מעלות..
שהתנור הגיע ל180 מעלות מכניסים את התבנית לכ15-20 דק או עד שהלחם משחים..
בתאבוןןןןן!!.