ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
הדרושים ל4 חלות קטנות, 4 לחמניות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח.
-
2
2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק.
-
3
,.
-
4
3)מכסים בנייר נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן .
-
5
4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות.
-
6
5)מחלקים את הבצק ועושים צמות לחמניות מה שרוצים אני עשיתי חלות קטנות שכל חלה שוקלת 200 גרם כל אחת ובתבנית מלבנית אחד פעמי 17/8 ס"מ.
-
7
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל20 עד 25 דק⏰כל תנור עם החום שלו.
-
8
Jacqueline Fadelon❤❤.
1
1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח.
2
2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק.
3
,.
4
3)מכסים בנייר נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן .
5
4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות.
6
5)מחלקים את הבצק ועושים צמות לחמניות מה שרוצים אני עשיתי חלות קטנות שכל חלה שוקלת 200 גרם כל אחת ובתבנית מלבנית אחד פעמי 17/8 ס"מ.
7
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל20 עד 25 דק⏰כל תנור עם החום שלו.
8
Jacqueline Fadelon❤❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים