ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבשל מים סוכר מלח ושמן עד לרתיחה...
-
2
לכבות את הגז..
-
3
להוסיף את הקמח בבת אחת לערבב בבת אחת עם כף מעץ עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר..
-
4
להעביר למיקסר עם וו גיטרה..
-
5
לעבד עד שהבצק מעט מתקרר..
-
6
להוסיף ביצה ועד שנטמעת בבצק להוסיף עוד ביצה...
-
7
סה"כ 4 ביצים בגודל לארג כשכל פעם מוסיפים אחת...
-
8
שמים במקרר לחצי שעה...
-
9
עם ידים משומנות מכדררים כדורים...
-
10
אופים בתנור שחומם מראש על 180 במשך 45 דקות...
-
11
אחרי 45 דקות שמים כף מעץ בין דלת התנור ומייבשים אותם לעוד 10 דקות...
-
12
טיפ.. לא פותחים תנור אחרת הלחמניות תצנחינה...
1
לבשל מים סוכר מלח ושמן עד לרתיחה...
2
לכבות את הגז..
3
להוסיף את הקמח בבת אחת לערבב בבת אחת עם כף מעץ עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר..
4
להעביר למיקסר עם וו גיטרה..
5
לעבד עד שהבצק מעט מתקרר..
6
להוסיף ביצה ועד שנטמעת בבצק להוסיף עוד ביצה...
7
סה"כ 4 ביצים בגודל לארג כשכל פעם מוסיפים אחת...
8
שמים במקרר לחצי שעה...
9
עם ידים משומנות מכדררים כדורים...
10
אופים בתנור שחומם מראש על 180 במשך 45 דקות...
11
אחרי 45 דקות שמים כף מעץ בין דלת התנור ומייבשים אותם לעוד 10 דקות...
12
טיפ.. לא פותחים תנור אחרת הלחמניות תצנחינה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים