ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר לשים.
-
2
מים(לא כל הכמות).
-
3
שמרים.
-
4
משפר אפיה.
-
5
סוכר.
-
6
ביצה.
-
7
חצי מכמות הקמח.
-
8
להתחיל ללוש להוסיף את שאר הקמח. שמן. מלח. ואת שאר מים להוסיף רק אם יש צורך.
-
9
ללוש לפחות 10-12 דקות..
-
10
להתפיח שעה..
-
11
להוריד נפח. להתפיח 30 דקות..
-
12
ליצור חלות/לחמניות. להתפיח 30 דקות..
-
13
למרוח בביצה. לפזר שושמום..
-
14
לאפות בתנור שחומם מראש..
-
15
חלות אופה על 180 ולקראת סוף האפיה מעלה חום ל-200 עד השחמה יפה..
-
16
לחמניות אופה ב-200 עד השחמה יפה.
1
בקערת מיקסר לשים.
2
מים(לא כל הכמות).
3
שמרים.
4
משפר אפיה.
5
סוכר.
6
ביצה.
7
חצי מכמות הקמח.
8
להתחיל ללוש להוסיף את שאר הקמח. שמן. מלח. ואת שאר מים להוסיף רק אם יש צורך.
9
ללוש לפחות 10-12 דקות..
10
להתפיח שעה..
11
להוריד נפח. להתפיח 30 דקות..
12
ליצור חלות/לחמניות. להתפיח 30 דקות..
13
למרוח בביצה. לפזר שושמום..
14
לאפות בתנור שחומם מראש..
15
חלות אופה על 180 ולקראת סוף האפיה מעלה חום ל-200 עד השחמה יפה..
16
לחמניות אופה ב-200 עד השחמה יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים