ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות2 מנות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להכין את הבצק,קילו קמח,שמרית טריה 1,כף סוכר,כף מלח,50 גרם שמן,650 מים פושרים,ללוש לבצק אחיד 10 דקות בוו לישה,זה יוצא מעט דביק,לשים למנוחה חצי שעה ואז שוב ללוש,וכעבור חצי שעה נוספת להפריד לשתים,כל חתיכה למשוך לאורך לפי התמונה,ואת הדוגמא עושים עם ידיים,לשים למנוחה שוב ל20 דקות ואז להבריש רק בחלמון עם מעט מים ולשים קצח,לתנור 180 עד שמוכן,בהצלחה.
1
להכין את הבצק,קילו קמח,שמרית טריה 1,כף סוכר,כף מלח,50 גרם שמן,650 מים פושרים,ללוש לבצק אחיד 10 דקות בוו לישה,זה יוצא מעט דביק,לשים למנוחה חצי שעה ואז שוב ללוש,וכעבור חצי שעה נוספת להפריד לשתים,כל חתיכה למשוך לאורך לפי התמונה,ואת הדוגמא עושים עם ידיים,לשים למנוחה שוב ל20 דקות ואז להבריש רק בחלמון עם מעט מים ולשים קצח,לתנור 180 עד שמוכן,בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים