לןגן

לחם קווקזי

מאת: איזבלה אמקיאס, פורסם: 14/03/2015 | 22:04
לחם קווקזי

תקציר המתכון: לחם הכי טעים שיש

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק,קילו קמח,שמרית טריה 1,כף סוכר,כף מלח,50 גרם שמן,650 מים פושרים,ללוש לבצק אחיד 10 דקות בוו לישה,זה יוצא מעט דביק,לשים למנוחה חצי שעה ואז שוב ללוש,וכעבור חצי שעה נוספת להפריד לשתים,כל חתיכה למשוך לאורך לפי התמונה,ואת הדוגמא עושים עם ידיים,לשים למנוחה שוב ל20 דקות ואז להבריש רק בחלמון עם מעט מים ולשים קצח,לתנור 180 עד שמוכן,בהצלחה