הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה עמוקה לנפות את הקמח, לעשות גומה במרכז ולהשים את שאר המרכיבים חוץ ממלח, להתחיל ללוש ולהוסיף את המלח. הבצק דביק בסוף הלישה ללוש עם חופן של שמן, ולשים להתפחה של 40 דק׳. לאחר ההתפחה הראשונה ללוש שוב ולהתפיח הפעם השנייה כ 40 דק׳. .
על משטח משומן לחלק לגודל רצוי של לחמנייה. (אני חילקתי ל 18-20 יח׳).
לכדרר עיגולים חלקים ויפים ולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ולכסות עם ניילון עד להכפלת הנפח בערך חצי שעה. להבריש בביצה ולפזר סוכר, ולאפות בתנור שמחומם מראש 200-220 מעלות עד להזהבה..