ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 קופסאות טונה מסוננים משמן
-
-
-
-
ניתן להוסיף זתים ...או תירס
אופן ההכנה
-
1
את השמרים נשים במרכז הקמח ונכסה עם הקמח נוסיף את הסוכר,את המלח נפזר בעדינות בדפנות הקערה ונכסה עם הקמח.
-
2
נתחיל עם המים בהדרגה ונלוש היטב ורק בסוף נוסיף את השמן ..
-
3
להתפיח חצי שעה שוב לישה...שוב התפחה לעוד חצי שעה..
-
4
נקרוץ עיגולים...נרדד לגודל פיתה.
-
5
נמלא מהמלית בקצה ונגלגל לרולדה קטנה ...את קצוות הבצק נסגור בסיבוב כמו סוכריה.
-
6
נמרח ביצה טרופה עם כפית דבש.
-
7
ושומשום לקישוט..
-
8
נתפיח לרבע שעה.
-
9
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה בערך 20 דקות כל אחת והתנור שלה .
-
10
את הלחמניות ניתן להקפיא ולהפשיר בעת הצורך בהצלחההההה.
1
את השמרים נשים במרכז הקמח ונכסה עם הקמח נוסיף את הסוכר,את המלח נפזר בעדינות בדפנות הקערה ונכסה עם הקמח.
2
נתחיל עם המים בהדרגה ונלוש היטב ורק בסוף נוסיף את השמן ..
3
להתפיח חצי שעה שוב לישה...שוב התפחה לעוד חצי שעה..
4
נקרוץ עיגולים...נרדד לגודל פיתה.
5
נמלא מהמלית בקצה ונגלגל לרולדה קטנה ...את קצוות הבצק נסגור בסיבוב כמו סוכריה.
6
נמרח ביצה טרופה עם כפית דבש.
7
ושומשום לקישוט..
8
נתפיח לרבע שעה.
9
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה בערך 20 דקות כל אחת והתנור שלה .
10
את הלחמניות ניתן להקפיא ולהפשיר בעת הצורך בהצלחההההה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים