ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה אחרת שמים
-
-
-
-
ומוסיפים את הסולת שהכנו והספיק להתקרר.
-
מערבבים ומוסיפים מים פושרים לפי הצורך בהדרגה עד לקבלת בצק רך,גמיש ומעט דביק ולכסות אותו ל-5 דקות בלבד.
-
מצרכים
-
-
-
-
שמים את הכל בסיר קטן ומבשלים על להבה בינונית וכל הזמן מערבבים שלא יהיו גושים עד שכל המים נספגים ומניחים בצד שיתקרר.
אופן ההכנה
-
1
מפזרים קמח על משטח עבודה ובכל פעם לוקחים חתיכה של בצק וחותכים לחתיכות קטנות ופותחים עם מערוך לפיתה קטנה, עובדים תמיד עם קמח כי הבצק קצת דביק..
-
2
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה קלה משני הצדדים, לא יותר מידיי כי אחרת הפיתות יתייבשו ולא יהיו רכות..
-
3
מידיי פעם צריך להחליף את השמן כי הוא מתלכלך מהר בגלל הקמח..
-
4
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מפזרים קמח על משטח עבודה ובכל פעם לוקחים חתיכה של בצק וחותכים לחתיכות קטנות ופותחים עם מערוך לפיתה קטנה, עובדים תמיד עם קמח כי הבצק קצת דביק..
2
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה קלה משני הצדדים, לא יותר מידיי כי אחרת הפיתות יתייבשו ולא יהיו רכות..
3
מידיי פעם צריך להחליף את השמן כי הוא מתלכלך מהר בגלל הקמח..
4
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים