לןגן

צ'אפטי-פיתה הודית

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/08/2017 | 11:01
צ'אפטי-פיתה הודית

תקציר המתכון: גדלתי מול שכנים הודים ולכן גם אנחנו מכינים בכל שנה בידה וצ'אפטי לפתיחת הצום של תשעה באב😍😍❤❤

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בקערה אחרת שמים

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפזרים קמח על משטח עבודה ובכל פעם לוקחים חתיכה של בצק וחותכים לחתיכות קטנות ופותחים עם מערוך לפיתה קטנה, עובדים תמיד עם קמח כי הבצק קצת דביק.

  2. מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה קלה משני הצדדים, לא יותר מידיי כי אחרת הפיתות יתייבשו ולא יהיו רכות.

  3. מידיי פעם צריך להחליף את השמן כי הוא מתלכלך מהר בגלל הקמח.

  4. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤