אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי קג קמח
  • כף שמרים
  • כף וחצי סוכר
  • מים חמימים לפי הבצק (כוס וחצי לערך)
  • שמן כחצי כוס
  • חצי כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המקסר.


  • 2

    קמח שמרים סוכר ומעט מים לערבב ולהוסיף בהדרגה שמן ומים לפי הבצק. הוא צריך להיות מעין פלסטלינה..


  • 3

    להתפיח כ חצי שעה( או הכפלת נפח).


  • 4

    ללוש שוב להתפיח כ 1/4 שעה.. הכמות ל 2 ככרות.


  • 5

    לעבד לצורת לחם. .


  • 6

    לחמם תנור 190 מע .


  • 7

    עם תפיחת הלחם לחרוץ עם סכין חריצים, למרוח שמן ולפזר מעט סולת . לאפות עד להשחמה. לאחר האפיה לכסות במגבת..


  • 8

    תהנו הילה💛. אפשרי לערבב קמחים ויוצא מצויין גם עם כוסמין. .


1

בקערת המקסר.


2

קמח שמרים סוכר ומעט מים לערבב ולהוסיף בהדרגה שמן ומים לפי הבצק. הוא צריך להיות מעין פלסטלינה..


3

להתפיח כ חצי שעה( או הכפלת נפח).


4

ללוש שוב להתפיח כ 1/4 שעה.. הכמות ל 2 ככרות.


5

לעבד לצורת לחם. .


6

לחמם תנור 190 מע .


7

עם תפיחת הלחם לחרוץ עם סכין חריצים, למרוח שמן ולפזר מעט סולת . לאפות עד להשחמה. לאחר האפיה לכסות במגבת..


8

תהנו הילה💛. אפשרי לערבב קמחים ויוצא מצויין גם עם כוסמין. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים