קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בקערת המקסר
קמח שמרים סוכר ומעט מים לערבב ולהוסיף בהדרגה שמן ומים לפי הבצק. הוא צריך להיות מעין פלסטלינה.
להתפיח כ חצי שעה( או הכפלת נפח)
ללוש שוב להתפיח כ 1/4 שעה.. הכמות ל 2 ככרות
לעבד לצורת לחם.
לחמם תנור 190 מע
עם תפיחת הלחם לחרוץ עם סכין חריצים, למרוח שמן ולפזר מעט סולת . לאפות עד להשחמה. לאחר האפיה לכסות במגבת.
תהנו הילה💛. אפשרי לערבב קמחים ויוצא מצויין גם עם כוסמין.