לןגן

לחם טרי וטעים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 05/07/2017 | 02:43
לחם טרי וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר

  2. קמח שמרים סוכר ומעט מים לערבב ולהוסיף בהדרגה שמן ומים לפי הבצק. הוא צריך להיות מעין פלסטלינה.

  3. להתפיח כ חצי שעה( או הכפלת נפח)

  4. ללוש שוב להתפיח כ 1/4 שעה.. הכמות ל 2 ככרות

  5. לעבד לצורת לחם.

  6. לחמם תנור 190 מע

  7. עם תפיחת הלחם לחרוץ עם סכין חריצים, למרוח שמן ולפזר מעט סולת . לאפות עד להשחמה. לאחר האפיה לכסות במגבת.

  8. תהנו הילה💛. אפשרי לערבב קמחים ויוצא מצויין גם עם כוסמין.