מערבבים יחד ומתחילים עם מים לאט לאט לשים מגיעים למרקם של התחלת בצק ומוסיפים חצי כוס שמן ומלח
לשים לפחות עשר דקות
מתפיחים שעה מורידים אויר עם ידיים משומנות ויוצרים קיפול שאותו נבצע מארבע צדדים של הבצק נהפוך שוב לכדור נתפיח חצי שעה ושוב מורידים אויר מכינים כדורים מרדדים כל כדור עם ידיים משומנות שמים בשר סוגרים יוצרים לחמניה עגולה ונותנים התפחה של עוד חצי שעה מורחים ביצה עם כף מים וכף חומץ
תנור מחממים 200 מעלות
אופים עד השכמה
אופן ההכנה
1
הכנת מילוי הלחמניה .
2
מילוי מבשר טחון ❤.
3
חצי קילו קדמי עגל .
4
250 גרם שומן כבש .
5
חצי צרור פטרוזיליה .
6
חצי צרור כוסברה .
7
חצי צרור נענע כאשר משתמשים רק בעלי נענע בלבד .
8
בצל אחד .
9
כף פפריקה .
10
כפית ראס אל חנות .
11
חצי כפית אגוז מוסקט .
12
פלפל שחור .
13
מלח לפי הצורך מתחילים עם כף שטוחה .
14
ההכנה :.
15
מטגנים בצל מתחילים להוסיף את התבלינים שהם מלח פלפל פפריקה ראס אל חנות ולאחר דקה תוך כדי ערבוב מוסיפים את שומן הכבש בערך חמש דקות בישול ואז מוסיפים את הבשר טחון מערבבים ומוסיפים את הירק כאשר הוא קצוץ מבשלים במחבת בערך עשר דקות תוך כדי ערבוב .
16
מוציאים למסננת מוציאים נוזלים .
17
מחכים להתקררות של הבשר ואז מתחילים להכין את הלחמניות.
1
הכנת מילוי הלחמניה .
2
מילוי מבשר טחון ❤.
3
חצי קילו קדמי עגל .
4
250 גרם שומן כבש .
5
חצי צרור פטרוזיליה .
6
חצי צרור כוסברה .
7
חצי צרור נענע כאשר משתמשים רק בעלי נענע בלבד .
8
בצל אחד .
9
כף פפריקה .
10
כפית ראס אל חנות .
11
חצי כפית אגוז מוסקט .
12
פלפל שחור .
13
מלח לפי הצורך מתחילים עם כף שטוחה .
14
ההכנה :.
15
מטגנים בצל מתחילים להוסיף את התבלינים שהם מלח פלפל פפריקה ראס אל חנות ולאחר דקה תוך כדי ערבוב מוסיפים את שומן הכבש בערך חמש דקות בישול ואז מוסיפים את הבשר טחון מערבבים ומוסיפים את הירק כאשר הוא קצוץ מבשלים במחבת בערך עשר דקות תוך כדי ערבוב .
16
מוציאים למסננת מוציאים נוזלים .
17
מחכים להתקררות של הבשר ואז מתחילים להכין את הלחמניות.