ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
4-5 כוסות מים חמימים פושרים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים כל החומרים למעטו המלח אותו מוסיפים בסוף הלישה. הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו . ומשהים לתפיחה על משטח מעט מקומח. .
-
2
לחלק ל-20 - כדורים אם רוצים עבה מחלקים ל-10. אני חילקתי ל-20 כדורים. ומשהים לתפיחה שוב..
-
3
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקלילות. וישר למחבת טפלון גדול. אפשר להמשיך לפתוח את הבצק. מוצאים מהמחבת..
-
4
בידים רטובות מרטיבים את הלאפה. ומכניסים במהירות לשקית נילון לשמור על טריות. וכך להמשיך עם כולם..
1
מערבבים כל החומרים למעטו המלח אותו מוסיפים בסוף הלישה. הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו . ומשהים לתפיחה על משטח מעט מקומח. .
2
לחלק ל-20 - כדורים אם רוצים עבה מחלקים ל-10. אני חילקתי ל-20 כדורים. ומשהים לתפיחה שוב..
3
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקלילות. וישר למחבת טפלון גדול. אפשר להמשיך לפתוח את הבצק. מוצאים מהמחבת..
4
בידים רטובות מרטיבים את הלאפה. ומכניסים במהירות לשקית נילון לשמור על טריות. וכך להמשיך עם כולם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים