תקציר המתכון: בצק נוח וכייפי לעבודה
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים כל החומרים למעטו המלח אותו מוסיפים בסוף הלישה. הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו . ומשהים לתפיחה על משטח מעט מקומח.
לחלק ל-20 - כדורים אם רוצים עבה מחלקים ל-10. אני חילקתי ל-20 כדורים. ומשהים לתפיחה שוב.
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקלילות. וישר למחבת טפלון גדול. אפשר להמשיך לפתוח את הבצק. מוצאים מהמחבת.
בידים רטובות מרטיבים את הלאפה. ומכניסים במהירות לשקית נילון לשמור על טריות. וכך להמשיך עם כולם.